Számoljunk!

3x zsírvesztés

Marha kényelmes elképzelni, hogy valami vegyi anyag feloldja rajtunk a zsírt, és az elpárolog, de sajnos valójában az összes fogyasztó termék átverés, 3x zsírvesztés a megfelelő táplálkozást, sem a sportolást nem lehet megkerülni, kivéve, ha a zsírleszívást választjuk —ami szintén kamu, hogy végleges.

3x zsírvesztés

A rossz táplálkozással a maradék zsírsejtek ugyanúgy megnőnek. A végső jó hír minden ellenkező híreszteléssel ellentétben, hogy helyi zsírégetés sincs.

3x zsírvesztés

Ez mind téveszme: a zsír a bőrünk alatt raktározódik, semmi köze az alatta levő izmokhoz. Az hogy éppen kinek hol rakódik le, teljesen genetikailag meghatározott dolog.

3x zsírvesztés

Ha sikerül zsírt vesztenünk, mindenhonnan fogunk zsírt veszteni egyformán, és ahol a legtöbb van, onnan tűnik el legkésőbb. Ez megváltoztathatatlan tény. A fogyás, szálkásítás elmélete, Fogyás vagy szálkásítás, egykutya: mindkettőnél cél a zsírvesztés, a különbség csak az egyén izomzatában van.

3x zsírvesztés

Teljesen mindegy, hogy nem sportoló kövér személyről, 3x zsírvesztés versenyző testépítőről van szó, a zsírvesztés elvi működésében nincs különbség és így az optimális módszerben sem. Ez az a témakör, ahol sajnos olyan szintű csalások, hazugságok és idióta téveszmék vannak 3x zsírvesztés köztudatban, hogy egész iparágat tud eltartani, amely a fogyasztószerektől az idióta gépekig mindenféle 3x zsírvesztés gyermeki ésszel is röhejes terméket képes rásózni a csodát váró tömegekre.

6 FOGYÁS TIPP - ÉGESS TÖBB ZSÍRT, PIHI KÖZBEN! - Így GYORSÍTSD a ZSÍRÉGETÉST: