Gondold magad soványra!

Fogyni önbizalom

Talán a gondolataiddal van a gond. Ha te sem hiszed el magadról, hogy karcsúbb lehetsz, miért is engedelmeskedne a tested? Hiszen tudod: a fogyás is fejben dől el.

3. Fotótipp

Vizualizáld az álomalakot! Relaxált állapotban képzeld el, milyen, amikor elérted a vágyott alakot. Minden egyes érzékszervedet vond be az álomalak elképzelésekor: milyennek látod magadat?

Milyen illatod van? Fogyni önbizalom a bőröd tapintása?

További cikkeink a témában

Milyen ízt érzel a szádban? Milyen hangokat hallasz magad körül? Minél részletesebben elképzeled a célt, annál jobb. Az agyunk ugyanis nem tud különbséget tenni a megtörtént és a csak elképzelt dolgok között.

fogyni önbizalom a birkózás segít a fogyásban

Amikor csak felidézed a nyaralási emlékeket, ugyanazok a hormonok szabadulnak fel a testedben, mint amikor ott voltál a helyszínen, és átélted a kellemes élményeket. Egy idő után teljes mértékben el fogod hinni, hogy képes vagy lefogyni, ami a testi folyamataidra is hatással lesz — hiszen az energiáidat a fogyásra tudod fordítani ahelyett, hogy szoronganál, és fogyni önbizalom agyalnál, miért nem vagy még vékony.

Tűzd ki a pontos célt!

fogyni önbizalom maximális fogyás lehetséges 3 hét alatt

Nem elég, ha annyit mondasz, szeretnél karcsúbb lenni. Ha nem tűzöl ki pontos célt, hogyan is tudnál tenni érte fogyni önbizalom Fontos, hogy ne külső elvárásoknak akarj megfelelni, hanem azt fogalmazd meg, amit te szeretnél.

  • Február
  • Rengeteg embert érint ez a dolog, van, aki hangossággal, van, aki csendességgel kompenzál — akárhogy is van, érdemes tenni ellene, mert a fogyásban és a siker felé vezető úton nélkülözhetetlen a hit önmagunkban és az, hogy egy kicsit azért szeressük azt az embert, aki minden reggel visszanéz a fogyni önbizalom.
  • Sikeres fogyás: ez a 8 motivációs trükk segíteni fog!
  • Súlyokat, hogy elveszítse a karzsírt

Lehet, hogy a környezeted szerint 20 kilóval kellene kevesebbnek lenned, de te úgy érzed, 10 vagy 15 kiló leadásával is elégedett lennél. Pontosan határozd meg, hány kilótól szeretnél megszabadulni, és rendelj mellé határidőt is. Ezzel adsz magadnak egy jó adag pluszmotivációt.

  1. Rá sem ismernél 5 ruhaméret fogyás után! - Fogyókúra | Femina
  2. Egyszerű módszerek a könnyű fogyásra
  3. Gondold magad soványra! | Well&fit
  4. Végső fogyás szakács aj
  5. La fogyás costa rica

Ha ennyire konkrétan kitűzöd a célt, jóval nagyobb eséllyel fogod megvalósítani, mintha csak ábrándoznál a szép alakról. Előre találd ki, mit fogsz tenni, ha jön a sóvárgás!

fogyni önbizalom zsírégető zónám

Találkozni fogsz ínycsiklandó falatokkal, amikre nemet kell majd mondanod. Az is előfordulhat, hogy minden ok nélkül rád tör az édességvágy.

Megkönnyítheted a saját helyzetedet, ha előre kidolgozol stratégiákat az ilyen helyzetekre. Például gondold végig, milyen egészséges nasikkal tudnád fogyni önbizalom kényeztetni, ha jön a holtpont.

fogyni önbizalom súlycsökkentő oszlopok

Ezekből mindig raktárazz be magadnak, hogy legyen mihez nyúlnod, ha megjelenik a kisördög. Készíts magadnak motivációs plakátot!

fogyni önbizalom homeopátiás fogyás kiegészítők

Tehetsz rá olyan képeket, amik akkor készültek, amikor elégedett voltál az alakoddal, és inspiráló, motiváló idézeteket is gyűjthetsz rá.

Ezt is tedd ki jól látható helyre, a pontos célod mellé, hogy mindennap találkozz vele. Képzeld el, ahogy olvad le rólad a zsír!

Sikeres fogyás: ez a 8 motivációs trükk segíteni fog! | Diéta és Fitnesz

Nemcsak azt vizualizálhatod, milyen érzés, amikor elérted az álomalakot, hanem a fogyás folyamatát is. Köztudott, hogy az agyaddal irányíthatod a fiziológiai folyamataidat — erre épül az agykontroll módszere is. Ha elképzelsz valamit, azzal félig már meg is valósítottad. Írd össze a negatív hiedelmeidet!

Kapcsolódó cikkek

A legtöbbször azért nem tudjuk elérni a céljainkat, mert tele vagyunk negatív hiedelmekkel. Nézz magadba, és írd össze egy papírra, milyen negatív hiedelmeid vannak a fogyással kapcsolatban.

fogyni önbizalom onetwoslim turkiyede

Írd át őket pozitív megerősítésekké! Ahogy a negatív gondolatok hatnak a fogyni önbizalom, úgy a pozitívak is.