Hasi öv teszt - Összehasonlítás. Com 2021

Karcsúsító illeszkedés, válassza ki a felbontást a kép letöltéséhez

Karcsúsító illeszkedés napi karcsúsító gél.

karcsúsító illeszkedés súlycsökkentő intézet Kolkata

Kortól függetlenül ideális választás mindazok számára, akik szeretnének megszabadulni a cellulitisztől, valamint feszesebb és simább bőrre vágynak a comb és fenék tájékon. A belga gyár, a Lanaform, Svájcban fejlesztette ki az Anti-Cell gélt, mely kifejezetten a fenék és a combok körül enyhíti a narancsbőr tüneteit, csökkenti a cellulitiszt és a felhalmozott zsírt.

karcsúsító illeszkedés hogyan lehet elveszíteni a has kövér gyors hím

Rendszeres használatával gyors és látható eredményt érhetsz el. A gélt elsősorban a fenéken és a combok hátsó részén érdemes alkalmazni, ahol halványítja, megszünteti a narancsbőrt és a zsírtartalmú lerakodásokat.

karcsúsító illeszkedés sofia fogyás testformáló vélemények

A Lanaform Anti-cell karcsúsító gél legfontosabb tulajdonságai: - Űrtartalom: ml, tubusos kivitel - Javasolt akár napi 2 alkalommal is használni - Segít megszabadulni a narancsbőrtől és a zsírlerakódásoktól - Karcsúsít és feszesít karcsúsító illeszkedés Szemmel látható és tapintható karcsúsító illeszkedés A Lanaform Anti-cell karcsúsító gél használati javaslata: Alkalmazd naponta kétszer, reggel és este a kényes területeken, így egész nap, folyamatosan fejtheti ki anticellulit és bőrfeszesítő karcsúsító hatását.

Fontos, hogy mindig tiszta és száraz bőrre vidd karcsúsító illeszkedés, így a hatóanyagok karcsúsító illeszkedés nagyobb mértékben tudnak eljutni a bőr alsóbb, élő rétegéig, ahol kifejthetik hatásukat.

karcsúsító illeszkedés napköszöntés zsírvesztés

A Lanaform Anti-cell karcsúsító gél összetétele: víz, denaturált szesz, propilén-glikol, PEG hidrogénezett ricinusolaj, hedera helix növényi kivonat, hólyagmoszat, hínár kivonat, aesculus hippocastanum vadgesztenye kivonat, koffein, karbomer, fenoxi-etanol, metilparabén, etilparabén, butilparabén, propilparabén, izobutilparabén, illatanyag, nátrium-hidroxid, CI A Lanaform Anti-cell karcsúsító gél csomag tartalma: karcsúsító illeszkedés nyelvű karcsúsító illeszkedés utasítás A készülék forgalmazója a MOPA Kft.

A gyártó előzetes, bejelentés nélküli változtatásának jogát fenntartjuk! Letölthető dokumentumok Ezek az ajánlatok is érdekesek lehetnek 34 Ft. Lásd még.

RunwayShape Derék Karcsúsító Trainer