Blog-Archiv

Tcm karcsúsító

mark wahlberg fogyás

A légzőrendszer és a felső légutak védelmére. Gyógynövény-kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő. A TCM holisztikus szemlélete alapján összeállított készítmény, figyelembe véve a gyógynövények hagyományos alkalmazását, illetve a korszerű tudományos megállapításokat.

TCM CIRCUS FACTORY bordó hatalmas VIRÁGOS mintás KARCSÚSÍTÓ fazonú M 38 őszi RUHA c85

A bíbor kasvirág Echinacea purpurea segíti a szervezet természetes védekező rendszerének működését, a felső légutak egészségének megőrzését. A nagy bojtorján támogatva a szervezet ellenálló képességét tcm karcsúsító a felső légúti rendszer egészségéhez.

peru fogyni visszavonul

A gyömbér segít fenntartani a légúti rendszer egészségét. A gyermekláncfű és a medvehagyma antioxidánsként támogatja sejtjeinket, ezzel szervezetünket a káros hatásokkal szemben.

A borsmenta tcm karcsúsító hat az immunrendszerre.

dmaa fogyni

A fokhagyma és a csillagánizs hozzájárulhat a légúti rendszer egészségének fenntartásához. Napi 2 × 1 kapszula bőséges 3 dl folyadékkal lenyelve étkezés előtt.

hogyan kell használni az msm-t fogyáshoz

A tüdő meridián egészsége érdekében javasolt forralt víz vagy mézes gyömbér tea fogyasztása a nap folyamán, kiváltképp a reggeli órákban. Összetevők: Bíbor kasvirág kivonat, grapefruit mag és héj kivonat, gyömbér kivonat, medvehagyma kivonat, csillagánizs kivonat, nagy bojtorján kivonat, gyermekláncfű kivonat, borsmenta kivonat, fokhagyma kivonat, zselatin.

e cig fogyás