Pin on Fűszerek

Zsírégető szemtáskák, Arany tápláló éjszakai krém 50ml

Tartalom

  zsírégető szemtáskák

  Lépjen kapcsolatba velünk A termékek öt előnye Mikroáram-technika a bőr megszilárdításához és megszorításához: Ez a szemmasszázs fejlett mikroáram-technológiát alkalmaz, amelyet kifejezetten a bőr feszítésére és meghúzására terveztek, lehetővé teszik az öregedés védelmét és megszabadulnak a nyak és az arc megszabadulásától.

  Nagyfrekvenciás rezgések a szemek zsírégető szemtáskák és a szemtáskák és puffadt szemek kiküszöböléséhez: újjáépíti a bőr kollagénjét, meghúzza a pórusokat, megszünteti a szemtáskák és puffadt szemek számát, csökkenti a finom vonalakat és a szem ráncát Kezelés a sötét kör eltávolításához és a bőr felszívódásának elősegítéséhez: A szemmasszázs serkenti a bőr vérkeringését, csökkenti a szem zsírégető szemtáskák sötét köröket és puffadást, javítja a szem esszenciájának feljavítását és elősegítését.

  zsírégető szemtáskák

  Arcmasszírozó is: Ez a ráncmasszírozó masszázskészülék nem csak a szem körül használható, hanem az arcán, a homlokán, az ajkán és az orrában is. Édes ajándékok családtagoknak, barátainak és szeretteinek Minden bőr számára biztonságos: minden típusú bőrre alkalmas, még az érzékeny bőrre is.

  Segít a szem alatti finom bőr revitalizálásában, megnyugtatja és frissíti a bőrt, hogy ragyogóbb megjelenést nyújtson.

  zsírégető szemtáskák

  A vibráció elősegíti a vérkeringést és pihenteti a szemet.