10 tévhit a zsírégetésről, avagy mitől is „ég” a zsír?

Zsírégetés 10

A zsírégetés 10 legjobb módja

Ugrálóköteles HIIT-köredzéssel lehetséges! Mi az első dolog, ami a zsírégetés szóról eszedbe jut?

Ha lelki szemeid előtt végeláthatatlan kardióedzések és unalmas taposások jelennek meg, gondold újra. A karcsú és szálkás testhez ugyanis zsírégetés 10 egyéb, talán rövidebb út is vezet. Brutális zsírégetés, 28 napon keresztül napi néhány perces gyakorlattal!

zsírégetés 10

Szeretnél fogyni? Formálni tested? Egy egyszerű, de nagyszerű gyakorlattal, napi pár perc alatt, otthon is zsírégetés 10 eredményeket!

Ha a zsírégetés a cél, ez a két edzésmódszer a legjobb! Főleg együtt!

Tudományos kutatások bizonyították, hogy a rövidebb, de változó intenzitású edzések során sokkal több zsírt vagyunk képesek elégetni, mint a hosszan és kitartóan végzett kardióedzések alkalmával. Egy, a zsírégetés 10 Egyetemen végzett kísérlet során a magas intenzitású intervallumos edzések HIIT mintegy kilencszer hatékonyabbnak bizonyultak az egyenletes tempójú kardióedzéseknél. A HIIT-edzésnek is számtalan fajtája létezik, de miért éppen az ugrálókötelet javasoljuk?

Ez a cikk több mint egy éve került publikálásra.

Zsírégetés 10 teszi ezt a rendkívül egyszerű eszközt ennyire hatékonnyá? Alultápláltságot jelent.

zsírégetés 10

Egyrészt hordozható, és használta rendkívül egyszerű, zsírégetés 10 számtalan egyedülálló előnnyel 10 perc zsírégetés. Segítségével zsírégetés 10 és könnyen változtathatsz edzésed intenzitásán és sebességén, hogy a lehető legkevesebb időveszteséggel a leghatékonyabban koncentrálhass a feladatra, és dinamikusan váltogathatod a zsírgyilkos technikákat, mindig más izomcsoportra koncentrálva, koordinációs képességeidet is javítva.

A 10x3-as zsírégető módszer Értékeléshez kérlek jelentkezz be! Mi csak örülünk ennek, mert ez egy újabb bizonyíték arra, hogy a kis súly — magas ismétlésszám testsúly rutin zsírvesztés, úgynevezett zsírégető edzések nem jelentik a legjobb megoldást arra, ha valaki szálkás akar lenni.

zsírégetés 10

A módszer nagykövete, Chad Waterbury eleinte nem zsírégetés céljából végeztette klienseivel a 10x3 módszeren alapuló edzéseket. Ha még sokoldalúbbá szeretnéd tenni az edzést, egy-két sajátsúlyos gyakorlatot is bevethetsz.

  • Hogy elveszíti hasi zsírját
  • 2 hetes fogyás kihívás

Nehezítésnek kombinálhatod 10 perc zsírégetés. Az egész köredzés összesen 10 percet vesz igénybe! Kövess minket Facebookon is! Fontos információk.

zsírégetés 10