Sminklemosó vattakorong Bel

Sminklemosó zsírégetésre, Komfort Sminklemosó Olaj Erős Sminkre 100ml

sminklemosó zsírégetésre

Kosárba mindet Az arc napi szintű ápolása Az Algotherm nívójához mérten, termékek széles repertoárját kínálja vásárlói részére. Eleget téve az elvárásoknak, számos professzionális formula is  rendelkezésre áll.

sminklemosó zsírégetésre

Algoessential termékcsaládunkban mindenki megtalálhatja a számára és bőrtípusa számára legmegfelelőbb készítményt, kortól és nemtől függetlenül. Végigkísérjük Önt az arcápolás összes fázisán.

Az Algotherm segítséget nyújt Önnek, hogy az arctisztítástól a hidratálásig, csak és kizárólag professzionális sminklemosó zsírégetésre minőségi készítmények tegyék élettel telivé sminklemosó zsírégetésre.

sminklemosó zsírégetésre

Fő hatóanyagaink révén, az arcbőrön fellelhető összes problémára megoldást tudunk biztosítani. A Laminaria alga oligo-elemekben és sminklemosó zsírégetésre a leggazdagabb növényi formula, ezáltal remineralizál, hidratál és antibakterializál.

sminklemosó zsírégetésre

Az Undaria Pinnatifida alga hatékony ellenállást biztosít az UV sugarak, a dohányfüst és a légszennyezés ellen. Lithothamnium alga kálciumban, magnéziumban, foszforban és fluorban gazdag algafaj, mely kozmetikumként revitalizál és hámlasztja az elhalt bőrsejteket.

Smink eltávolító zsírégetésre

Fő és kiegészítő hatóanyagainkat is úgy válogattuk össze, hogy minden fellelhető arcbőr problémára célzott megoldást tudjunk nyújtani.

Az Algotherm Algoessential sminklemosó zsírégetésre a ragyogó arcbőr titka. További termékek a termékcsaládban.

sminklemosó zsírégetésre